ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απόφαση διακοπής λειτουργίας υπαίθριας αποθήκης καυσοξύλων στην Ανάβυσσο Αττικής

filippou-petros

Η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, Πέτρου Φιλίππου, για διακοπή λειτουργίας υπαίθριας αποθήκης καυσοξύλων ( µε κοπή αυτών ), που βρίσκεται επί της Λεωφ. Καραµανλή 69, στην Ανάβυσσο Αττικής (έναντι δηµοτικού σχολείου):

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ: ∆ιακόπτουµε την λειτουργία της υπαίθριας αποθήκης καυσοξύλων (µε κοπή αυτών), που βρίσκεται επί της Λεωφ. Καραµανλή 69, στην Ανάβυσσο Αττικής (έναντι δηµοτικού σχολείου) για τους λόγους που αναφέρονται στην παρ.17* της παρούσας και που έχει τα πιο κάτω ειδικά στοιχεία:

-∆ραστηριότητα : Υπαίθρια αποθήκη καυσοξύλων (µε κοπή αυτών)

-Επωνυµία Φορέα : ΣΩΣΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΖΛΑ

-Θέση : Νοµός : Αττικής

             ∆ήµος : Σαρωνικού

             Οδός : Λεωφ. Καραµανλή 69, Ανάβυσσος Αττικής.

Kατά της απόφασης αυτής επιτρέπεται προσφυγή για παράβαση νόµου, εντός αποκλειστικής προθεσµίας 15 ηµερών από την κοινοποίησή της, ή διαφορετικά αφότου ο ενδιαφερόµενος έλαβε γνώση, σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ.1α του άρθρου 227 και 238 του Ν. 3852/2010 από οποιονδήποτε έχει έννοµο συµφέρον. Η προσφυγή ασκείται δια µέσου της Υπηρεσίας µας ενώπιον του Γενικού Γραµµατέα της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αττικής.

* 17. Το γεγονός ότι η εν λόγω µονάδα εγκαταστάθηκε και λειτουργεί αυθαίρετα, δεν προσκόµισε στοιχεία για την εξέταση νοµιµοποίησής της και από την λειτουργία της εγκυµονείτε κίνδυνος για την προστασία του περιβάλλοντος, την υγεία των εργαζοµένων και των περιοίκων.

Εδώ το πλήρες κείμενο της απόφασης:

ΑΔΑ: 7ΤΙΙ7Λ7-Μ0Α – Διακοπή λειτουργίας υπαίθριας αποθήκης καυσοξύλων ( με κοπή αυτών ), που βρίσκεται επί της Λεωφ. Καραμανλή 69, στην Ανάβυσσο Αττικής ( έναντι δημοτικού σχολείου ).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: