ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016, ώρα 7:00 μ.μ., ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Η γνώση είναι δύναμη. Μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου, ως δημότης και ως πολίτης»

cropped-enotita-saronikou.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο σύλλογος μας, «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ», διοργανώνει την 9η Απριλίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα  του δημοτικού Κ.Α.Π.Η. Αναβύσσου (Μεγάλου Αλεξάνδρου – Ανάβυσσος), ενημερωτική εκδήλωση, με τίτλο «Η γνώση είναι δύναμη. Μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου, ως δημότης και ως πολίτης».

Σ’αυτήν την εκδήλωση θα έχετε τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε την οργανωτική δομή του Δήμου Σαρωνικού, τα δικαιώματα, που σας δίνει ο νόμος, ως δημότη, αλλά και τον τρόπο αποτελεσματικής άσκησής τους. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για τη διαδικτυακή υπηρεσία, που προσφέρει ο σύλλογός μας στους δημότες, την οποία αποκαλεί «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ» και με την οποία ο σύλλογός μας σας δίνει πρόσβαση σε όλους τους Κανονισμούς, που ισχύουν στο Δήμο Σαρωνικού (π.χ υδρεύσεως, αποχετεύσεως, κλπ), καθώς και σε όλες τις βασικές αποφάσεις, που λαμβάνονται από τα όργανα του Δήμου Σαρωνικού, ταξινομημένες κατά μήνα και όργανο λήψης αυτών των αποφάσεων. Τέλος, θα ενημερωθείτε για ό,τι προβλέπει το τρίτο μνημόνιο σε σχέση με το ασφαλιστικό, το φορολογικό, την περιουσία του δημοσίου, κλπ, δηλαδή πληροφορίες, τις οποίες οι αρμόδιοι κυβερνητικοί φορείς και τα Μ.Μ.Ε., κατά κανόνα,  αποσιωπούν.

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση. Με το πέρας της εκδήλωσης θα διανεμηθεί σε όσους είναι παρόντες ένας συνοπτικός οδηγός του δημότη Σαρωνικού, τον οποίο έχει επιμεληθεί ο σύλλογός μας.

enotita_afisa4

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: