ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5-12-2014, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ENERGOI POLITES

Την προσεχή Παρασκευή, 5-12-2014 (20:15), στο Τέννις Club Σαρωνίδας (οδός Γαλανέων), οι ενεργοί πολίτες Σαρωνικού συγκεντρωνόμαστε, προκειμένου να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε για το αποχετευτικό και τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Σαρωνικού. Το θέμα είναι μείζον και οι εξελίξεις «τρέχουν». Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές του δημάρχου Σαρωνικού και του αναπληρωτή δημάρχου, περί σοβαρής πιθανότητας απένταξης του έργου μεταφοράς των λυμάτων του Δήμου Σαρωνικού στην Ψυττάλεια, αλλά και η επιστολή της Περιφερειάρχη Αττικής προς όλους τους δημάρχους, με την οποία τους καλεί να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τη διαχείριση των απορριμμάτων μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός Δεκεμβρίου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, προσκλήθηκε για τη συνάντηση της προσεχούς Παρασκευής ο κ. Στέλιος Λογοθέτης, ειδικός επιστήμονας* και πρώην Δήμαρχος Πειραιά, προκειμένου να μας ενημερώσει και να μας αναλύσει το ζήτημα της μεταφοράς των λυμάτων του Δήμου Σαρωνικού στην Ψυττάλεια και γενικότερα το ζήτημα του αποχετευτικού, αλλά και της διαχείρισης των απορριμάτων. Πέραν του κ. Λογοθέτη, θα καταβληθούν προσπάθειες να είναι παρόντες στη συγκέντρωση και άλλοι ειδικοί για το ζήτημα επιστήμονες. Η συγκέντρωση της Παρασκευής θα συμβάλλει στην καλύτερη προετοιμασία της ενημερωτικής εκδήλωσης – ημερίδας, που στοχεύουμε να διοργανώσουμε για τα παραπάνω ζητήματα. Στόχος είναι η πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών και η ανάδειξη των ορθών λύσεων για το Δήμο Σαρωνικού.

Ο κ. Λογοθέτης είναι Χημικός Μηχανικός – Περιβαλλοντολόγος. Προώθησε και προωθεί τις νέες τεχνολογίες στην τοπική αυτοδιοίκηση (ανακύκλωση, φωτοβολταϊκά πάρκα, αξιοποίηση βιομάζας, συμπαραγωγή του ηλεκτρισμού – θερμότητας με φυσικό αέριο, WI-FI, οπτικές ίνες, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, «κοινωνία της πληροφορίας», νέες μέθοδοι στην αποκομιδή και αξιοποίηση των αστικών απορριμμάτων).

«ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: