ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 16-11-2014, ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-3

Η Ομάδα Εθελοντών στο Δήμο Σαρωνικού και οι “Young Volunteers in Action”, σε συνεργασία με το σύλλογό μας, καθιερώσαμε κάθε τρίτη Κυριακή εκάστου μήνα, την «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ». Κάθε «Πράσινη Κυριακή» θα  επιλέγεται μία περιβαλλοντικά και πολιτιστικά σημαντική περιοχή του Δήμου Σαρωνικού, την οποία εθελοντές πολίτες θα την περιπατούν θα την καθαρίζουν και θα τη γνωρίζουν.

Αυτήν την Κυριακή, 16-11-2014, (ώρα 11:00 π.μ.),  θα εγκαινιάσουμε την πρώτη «Πράσινη Κυριακή», για την οποία έχουμε επιλέξει την παράκτια ζώνη (υγρότοπο) του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου για να συνεχίσουμε αυτό, που ξεκινήσαμε την 25η Οκτωβρίου 2014 (δείτε εδώ και εδώ). Αυτή, λοιπόν, την Κυριακή συγκεντρωνόμαστε στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Μαζί με την καθαριότητα, θα δοθεί η ευκαιρία για λήψη φωτογραφιών του εκπληκτικού τοπίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, αλλά και για γνωριμία με την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.

Εξοπλισμός: γαλότσες, γάντια, σακούλες απορριμμάτων και ….. κέφι για προσφορά και καθαριότητα.

Ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα, ότι αγαπούμε τον τόπο μας, τον σεβόμαστε, τον προστατεύουμε και τον αναδεικνύουμε προς όφελος όλων μας. Ας δείξουμε εμπράκτως, ότι το εννοούμε. Καλούνται όλοι να συμπράξουν για την προστασία μίας περιοχής “στολίδι”, που προσφάτως αναγνωρίστηκε η μοναδική περιβαλλοντική αξία της, με τον χαρακτηρισμό της, ως υγροτόπου Α΄ Προτεραιότητας (το ίδιο συνέβη και τις αλυκές).

“ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: