ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η «ΠΡΩΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟ (VIDEO)

ΠΗΓΗhttp://paraktios.gr

Άλλη μία ακόμα  εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ  στέφτηκε με επιτυχία. Πρόκειται για την 1η ΓΙΟΡΤΗ ΓΗΣ που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, όπου τοπικοί παραγωγοί εξέθεσαν τα προϊόντα τους στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ολύμπου.

Ο Σύλλογος ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ιδρύθηκε το  1994 και πήρε το όνομά του από τον ΚΟΥΡΟ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟ που ανακαλύφτηκε την Άνοιξη του 1944 από τον Κωνσταντίνο Λιάππη στη περιοχή του Ολύμπου. Σκοπός του Συλλόγου από τότε είναι, μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, να βρίσκονται οι κάτοικοι μεταξύ τους, να συζητούν, να γνωρίζονται και να προβληματίζονται, ώστε να μπορούν να προσφέρουν όλοι μαζί στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους, κάτι που  σήμερα είναι περισσότερο  αναγκαίο λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια επινοήθηκε η ΓΙΟΡΤΗ ΓΗΣ, που ξεκίνησε φέτος, και φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή τους τοπικούς παραγωγούς με τους κατοίκους της περιοχής. Η κάμερα του Paraktios βρέθηκε εκεί καταγράφοντας μερικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης καθώς  και δηλώσεις των συμμετεχόντων παραγωγών και των διοργανωτών.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ είναι κάτι το διαφορετικό από τον ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του Δήμου Σαρωνικού.

ΠΗΓΗhttp://paraktios.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: