ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 (20:30), ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΟΣΚΙ “ME GUSTA” ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, H ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014, ώρα 20:30, στο τουριστικό κιόσκι “ME GUSTA”, στο 47ο χλμ της Λ. Αθηνών – Σουνίου (μεταξύ “EDEN BEACH” και “ALEXANDER HOTEL”, – Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου), ενημερώνουμε, ενημερωνόμαστε, συζητούμε και αποφασίζουμε.
Στη συγκέντρωση αυτής της Παρασκευής θα συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις στο Δήμο Σαρωνικού και ειδικότερα η επικείμενη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Παράλληλα, θα διερευνηθούν όλοι οι τρόποι νόμιμης αντίδρασης στις πρόσφατες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για αύξηση των δημοτικών φόρων και τελών, αλλά και για την παραλαβή του πρώτου σταδίου της προμελέτης για τις χρήσεις γης στη Σαρωνίδα. Στη συνέχεια θα συντονισθούν οι ενέργειες για το ζήτημα των Αλυκών και του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου, για το οποίο έχουν ήδη γίνει ενέργειες και θα ενταθούν οι προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να διασωθούν και αναδειχθούν οι αναγνωρισμένοι υγρότοποι προς όφελος της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και της ήπιας ανάπτυξής της. Υπενθυμίζεται, ότι ο Οκτώβριος είναι μήνας εκδηλώσεων για τις Αλυκές και τον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου, με την αμέσως επόμενη εκδήλωση να είναι ο καθαρισμός του υγροτόπου – παράκτιας ζώνης του Αγίου Νικολάου και της θαλάσσιας περιοχής της το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 (10:30 π.μ.). Λόγω των εξελίξεων η συζήτηση για το ζήτημα εφαρμογής της νομοθεσίας για τα αδέσποτα ζώα από το Δήμο Σαρωνικού, αναβλήθηκε επ’αόριστον.
Σ’ό,τι αφορά στα οργανωτικά ζητήματα, υπενθυμίζουμε, ότι οι Ενεργοί Πολίτες απέκτησαν δική τους φωνή στο διαδίκτυο (facebook) στη διεύθυνση “Ενεργοί Πολίτες Σαρωνικού”, όπου θα δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις, οι δραστηριότητες και ό,τι αφορά στους Ενεργούς Πολίτες Σαρωνικού. Παράλληλα, συνεχίζονται διαρκώς οι βελτιώσεις στα ζητήματα επικοινωνίας και διαβούλευσης των πολιτών, καθώς και της αποτελεσματικότητας των δράσεών τους.
Σας καλούμε, λοιπόν, να προσέλθετε και να συμμετάσχετε στη διαδικασία, πολλαπλασιάζοντας τη δύναμή σας και τη δύναμη όλων των ενεργών – συνειδητοποιημένων πολιτών. Μόνο από τη βάση, από την ενεργοποίηση της σιωπηλής και ανενεργής μέχρι σήμερα δύναμης των πολιτών θα αλλάξουν τα δεδομένα. Η σπίθα της γνώσης και της δημιουργικής δράσης άναψε στο Δήμο Σαρωνικού. Ας την κρατήσουμε αναμμένη και ας τη δυναμώσουμε.
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: