ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ: ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΟΡΟΥ

ΠΗΓΗhttp://www.portnet.gr

KATSIKARHS

• Ανακοίνωση του τ. Αντιπεριφερειάρχη εκθέτει το νέο δήμαρχο Πόρου

Αποστομωτική η ανακοίνωση του τ. αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη σχετικά με τη μελέτη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού Πόρου – Τροιζηνίας.

Συγκεκριμένα σε σύντομη , αλλά σαφέστατη, δήλωση του που ακολουθεί δημοσιεύματα για τα προβλήματα του Βιολογικού Καθαρισμού, αποκαλύπτει ότι η σχετική μελέτη είναι έτοιμη, την έχει στα χέρια του ο διάδοχός του Τ. Χατζηπέρος στην Αντιπεριφέρεια, ενώ για την όλη υπόθεση είναι ενημερωμένος ο νέος δήμαρχος Πόρου Γ. Δημητριάδης, που ανακίνησε το θέμα.

Η σχετική ανακοίνωση του Δ. Κατσικάρη έχει ως εξής:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Δήμου Πόρου και την σύμφωνη γνώμη – απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, ανέλαβε -επιστρατεύοντας τα στελέχη των κεντρικών τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας- τη σύνταξη μελέτης για τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων της μονάδας του Βιολογικού Καθαρισμού Πόρου – Τροιζηνίας -πράγμα που έγινε.
Η μελέτη αυτή ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ και στη διάθεση του Δήμου Πόρου, όπως γνωρίζουν από το καλοκαίρι ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι με το θέμα, νυν και τέως.
Θεώρησα σκόπιμο και δεοντολογικό να μην την αποστείλω στο Δήμο Πόρου προς εξέταση και έγκριση λίγες μέρες πριν την εκπνοή της θητείας μας, αφού τόσο η δημοτική όσο και η Περιφερειακή αρχή είχε αλλάξει και, άρα, κατά τη γνώμη μου, για λόγους δημοκρατικής νομιμότητας και ηθικής τάξεως, θα έπρεπε να εξεταστεί από τις νέες αρχές που προήλθαν από νωπή λαϊκή εντολή.
Ο Δήμος Πόρου -αν ενδιαφέρεται ακόμη για τη μελέτη που ο ίδιος ζήτησε να συνταχθεί και αντιμετωπίζει συνολικά τα τεράστια προβλήματα του Βιολογικού Καθαρισμού- μπορεί όποτε θέλει να την αναζητήσει στον νυν Αντιπεριφερειάρχη Νήσων (και Ποριώτη) κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων.
Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ και με βάση αυτή -αν συμφωνεί ο Δήμος Πόρου και χρηματοδοτήσει η νέα Περιφερειακή Αρχή- μπορούν ΑΜΕΣΑ να ξεκινήσουν οι διαδικασίες οριστικής αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων του Βιολογικού καθαρισμού»

ΠΗΓΗhttp://www.portnet.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: