ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς πρέπει να διαβάσουν τις παρακάτω πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Σαρωνικού, προκειμένου να ενημερωθούν και να εξάγουν τα αναγκαία συμπεράσματα για όσα συμβαίνουν στο Δήμο Σαρωνικού σε σχέση με τα θέματα της παιδείας, των σχολείων και της οικονομικής διαχείρισης των κονδυλίων, που προορίζονται γι’αυτά τα ζητήματα. Ο σύλλογός μας («ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ») θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να ενημερώνεται και στη συνέχεια να σας ενημερώνει.

1) ΑΔΑ: ΩΒΟΝΩ1Ξ-Υ1Ν – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Σαρωνικού έτους 2014. (Για τον βρεφονηπιακό σταθμό παραλίας Αναβύσσου).

1) ΑΔΑ: 7ΕΞΚΩ1Ξ-Σ2Ν – Λήψη απόφασης για τον ορισμό Δ.Σ. αυτός Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού.

1) ΑΔΑ: 6ΠΡΩΩ1Ξ-ΔΝΑ – Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 27.372,66€ από ΥΠΕΣ της γ΄ κατανομής ΚΑΠ έτους 2014 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων αρμοδιότητας Δήμου Σαρωνικού.

1) ΑΔΑ: 6Μ6ΨΩ1Ξ-8Ξ9 – Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 45.510,00€ (από πιστώσεις του Π.Δ.Ε.) από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.(πρώην ΟΣΚ Α.Ε.) για το έργο « Κατασκευή 2ου 12θέσιου Δημοτικού και 2ου Νηπιαγωγείου (περιοχή Βλάχικα) Αναβύσσου»

1) ΑΔΑ: Ω5Ω2Ω1Ξ-Α3Ρ – Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 101.485,52€ από το ΕΣΠΑ 2007-2013 για το έργο «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού παραλίας Αναβύσσου», αναμόρφωση προϋπολογισμού και ορισμός εκπροσώπου και διαχειριστή του Δήμου στην τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με το έργο».

1) ΑΔΑ: 77ΑΧΩ1Ξ-2ΜΟ – Λήψη απόφασης για τον ορισμό Δ.Σ. της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: