ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ … ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ

ΠΗΓΗhttp://www.notioanatolika.gr

Μπορεί η παράταξη Δούρου να είχε επισημάνει, προεκλογικά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι πολίτες και οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όμως φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό.

FILIPPOY - DOYROY

Έτσι ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου συγκάλεσε σχετική σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη με τη συμμετοχή των περιφερειακών συμβούλων Αθ. Αναγνωστόπουλου, Κ. Θεοχάρη, Στ. Κοροβέση, Σπ. Πάντζα, Ι. Στεργίου και Ι. Τσούπρα.

Θέμα της ήταν ο προγραμματισμός της δράσης της ομάδας για τα προβλήματα που αφορούν στην περιοχή.

Έτσι συζητήθηκαν η άμεση καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων αλλά και ο τρόπος συνεργασίας με τις δημοτικές αρχές.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι θα συσταθούν επιτροπές τόσο με γεωγραφικά όσο και με θεματικά κριτήρια «που θα ασχοληθούν με τα κατά τόπον θέματα, στις οποίες θα αξιοποιηθούν τα μέλη της παράταξης «Δύναμη Ζωής» αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών δημοτικών παρατάξεων και των τοπικών κινημάτων», όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Σχολιάζοντας την τελευταία αυτή πρόθεση της παράταξης της κ. Δούρου δημοτικοί παράγοντες της Ανατ. Αττικής επεσήμαναν στο notioanatolika.gr ότι αυτό μοιάζει με τη δημιουργία ενός επιπλέον «οργάνου» στο οποίο θα περιλαμβάνονται οι αντιπολιτεύσεις των δήμων και ιδιαίτερα όσες είναι συγγενείς ιδεολογικά με την παράταξη της κ. Δούρου και εξέφρασαν την απορία τους γιατί μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο αφού οι υπόλοιπες παρατάξεις αλλά και τα τοπικά κινήματα έχουν λόγο μέσα στα όργανα του κάθε δήμου συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και των δημοτικών επιτροπών!

Πάντως οι περιφερειακοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης αποφασίστηκε να συνεδριάζουν κάθε 15 ημέρες «προκειμένου να γίνει ιεράρχηση των προτεραιοτήτων για την περιοχή» ενώ συντονίστρια της ομάδας των συμβούλων ορίστηκε η περιφερειακή σύμβουλος Καίτη Θεοχάρη.

ΠΗΓΗhttp://www.notioanatolika.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: