ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Δένδιας, μετά από έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, αναγκάσθηκε να αποσύρει τρεις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής στο άσχετο με αυτές νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με τη ρύθμιση θεμάτων εφοδιαστικής, προκειμένου να αποφύγει τη βέβαιη καταψήφισή τους, που θα δημιουργούσε προβλήματα στην κυβέρνηση. Στα πλαίσια της αναγκαστικής υπαναχώρησής του δήλωσε, ότι «Αποσύρω τις τροπολογίες γιατί αυτό που ελέχθη, ότι δεν πρέπει να έρχονται τροπολογίες την τελευταία στιγμή είναι προφανώς ορθό». Η μία εκ των τριών τροπολογιών αφορούσε στην «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ» και είχε ως ακολούθως:

1) όταν στο χρηματοδοτικό σχήμα των επενδυτών προβλέπεται μεσομακροπρόθεσμο δάνειο, παρατείνεται μέχρι 31-12-2015 η προθεσμία εντός της οποίας ο φορέας υλοποίησης της επένδυσης πρέπει να υποβάλλει είτε α) την έγκριση του δανείου από την χρηματοδοτούσα τράπεζα ή τον χρηματοδοτικό οργανισμό είτε β) αίτηση τροποποίησης της απόφασης υπαγωγής των επενδυτικών σχεδίων σε περίπτωση μη λήψης του δανείου υλοποίησης της επένδυσης. Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν εντός 6 μηνών από την υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου στο νόμο.

2) κάθε είδους διαγωνιστική διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη με αντικείμενο τη μίσθωση, παραχώρηση, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων και κτηρίων, που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του ακρωτηρίου Σουνίου, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται από το φορέα ανάθεσης που έχει εκκινήσει την σχετική διαδικασία, σε χρόνο προγενέστερο της παραχώρησής τους, έως και την ανάδειξη οριστικού αναδόχου. Το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας δεσμεύει την εταιρεία, η οποία είναι μόνη αρμόδια για την έκδοση της πράξης κατακύρωσης και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ: 

1) http://www.naftemporiki.gr

2) http://www.tovima.gr

3) http://www.parliament.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: