ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (20:30), ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ», ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, H ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 20:30, στην έδρα του πολιτιστικού συλλόγου «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ», στον οικισμό «Όλυμπος»  Καλυβίων (στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της περιοχής), ενημερώνουμε, ενημερωνόμαστε, συζητούμε και αποφασίζουμε.
Στη συγκέντρωση αυτής της Παρασκευής θα γίνει, όπως κάθε φορά, μία ενημέρωση για την πρόοδο των δράσεων της ομάδας, αλλά και για τις τρέχουσες εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής. Στη συνέχεια θα συνεχισθεί η συζήτηση για τα οργανωτικά ζητήματα της ομάδας, καθώς και για τη διαδικασία διαβούλευσης και λειτουργίας της, που διαρκώς βελτιώνεται και θα συνεχίσει να βελτιώνεται.
Διευκρινίζουμε, ότι στόχος των συγκεντρώσεων δεν είναι μόνο η ενημέρωση, αλλά η αφύπνιση των πολιτών, η ενεργοποίησή τους και η προώθηση συγκεκριμένων δράσεων για την επίλυση σοβαρών τοπικών προβλημάτων. Επισημαίνεται, ότι ο οιοσδήποτε εκ των συμμετεχόντων συμπολιτών μας δύναται να προτείνει θέματα προς συζήτηση, τα οποία αναλαμβάνουν, όσοι το επιθυμούν, να τα εισηγούνται σε επόμενες συγκεντρώσεις και να αποτελέσουν αφορμές ενημέρωσης και συγκεκριμένων δράσεων των ενεργών πολιτών του Δήμου Σαρωνικού.
Ως προς τις δράσεις της ομάδας, επισημαίνουμε, ότι: α) συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών για το ζήτημα των χρήσεων γης στη Σαρωνίδα (μέχρι σήμερα έχουν συλλεγεί περισσότερες από 1.000 υπογραφές Σαρωνιδιωτών), β) συνεχίζεται η προσπάθεια αποτροπής ενδεχόμενων μη σύννομων δραστηριοτήτων στις παραλίες του Δήμου Σαρωνικού, αλλά και η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών και προστασίας της ελεύθερης πρόσβασής τους στις παραλίες του Δήμου Σαρωνικού και γ) ξεκίνησε η προσπάθεια ενημέρωσης των δημοτών για τις αλυκές και την παράκτια ζώνη του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου, αλλά και έγιναν ήδη συγκεκριμένες ενέργειες για την προστασία αυτών των περιοχών από τη ρίψη μπάζων και απορριμμάτων, οι οποίες ενέργειες και θα συνεχισθούν (δείτε εδώ και εδώ).
Ο αγώνας για την επίλυση όλων αυτών, καθώς και άλλων προβλημάτων του Δήμου και των κατοίκων, είναι δύσκολος, αλλά με την ενότητα και τη συλλογική δράση των πολιτών, τα πάντα είναι εφικτά.
Ευχαριστούμε το σύλλογο «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ» για την εκ μέρους του προσφορά της αίθουσας εκδηλώσεων του συλλόγου για την πραγματοποίηση της 11ης συγκέντρωσης των Ενεργών Πολιτών του Δήμου Σαρωνικού.
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: