ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (20:30), ΣΤΟ «ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ» ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ), H ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 20:30, στο «Δημαρχείο» Αναβύσσου, νυν έδρα της Δημοτικής Ενότητας Αναβύσσου, ενημερώνουμε, ενημερωνόμαστε, συζητούμε και αποφασίζουμε.
Στη συγκέντρωση αυτής της Παρασκευής θα γίνει μία ενημέρωση για την πρόοδο των δράσεων της ομάδας, αλλά και για τις τρέχουσες εξελίξεις σε σχέση με τη μεταβίβαση στην «ΠΑΡΑΚΤΙΟΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ» σημαντικών παράκτιων εκτάσεων του Δήμου Σαρωνικού (στις Αλυκές Αναβύσσου, στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου, στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου, στην Παλαιά Φώκαια και στο Λαγονήσι). Στη συνέχεια θα επικεντρωθεί η συζήτηση στα οργανωτικά ζητήματα της ομάδας, στη διαδικασία διαβούλευσης και λειτουργίας της.
Διευκρινίζουμε, ότι στόχος των συγκεντρώσεων δεν είναι μόνο η ενημέρωση, αλλά η αφύπνιση των πολιτών, η ενεργοποίησή τους και η προώθηση συγκεκριμένων δράσεων για την επίλυση σοβαρών τοπικών προβλημάτων. Επισημαίνεται, ότι ο οιοσδήποτε εκ των συμμετεχόντων συμπολιτών μας δύναται να προτείνει θέματα προς συζήτηση, τα οποία αναλαμβάνουν, όσοι το επιθυμούν, να τα εισηγούνται σε επόμενες συγκεντρώσεις και να αποτελέσουν αφορμές ενημέρωσης και συγκεκριμένων δράσεων των ενεργών πολιτών του Δήμου Σαρωνικού.
Επισημαίνουμε, τέλος, ότι συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών για το ζήτημα των χρήσεων γης στη Σαρωνίδα, καθώς και για άλλα ζητήματα, που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας του δήμου και του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού, ως προς την ενημέρωση των πολιτών και τη λήψη των αποφάσεων. Μέχρι σήμερα έχουν συλλεγεί περισσότερες από 1.000 υπογραφές Σαρωνιδιωτών.
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: