ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΓΟΝΗ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙ ΥΔΡΑΣ

ΠΗΓΗhttp://www.fonitisydras.com

YDRA - MANDRAKI

Άγονη απέβη η δημοπρασία 1ης Αυγούστου ελλείψει πλειοδοτών για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα στο Μανδράκι (Mira Mare). Για το θέμα αυτό και πριν τη δημοπρασία, με επιστολή που κατέθεσε προς τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ύδρας, Άγγελο Κοτρώνη, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης εξέφραζε αίτημά του, προκειμένου να αναβληθεί η εν λόγω δημοπρασία. Οι λόγοι που εξέθετε ο κ. Κουκουδάκης ήταν η βεβιασμένη διενέργεια δημοπρασίας, καθώς η παράταξη Κοτρώνη βρίσκεται ένα μήνα πριν την αποχώρησή της. Παράλληλα σημείωνε ότι χάθηκε μια τουριστική σεζόν που είχε ως αποτέλεσμα έλλειψη εσόδων σε πολλά επαγγέλματα του νησιού, αλλά και στέρηση εσόδων στον Δήμο Ύδρας.
Επίσης ο νέος Δήμαρχος σχολίαζε αρνητικά το γεγονός ότι ο καθορισμός όρων και η ημερομηνία διεξαγωγής γίνονται σε πολύ μικρό διάστημα, με συνέπεια, όπως και τελικά προέκυψε, πιθανοί επενδυτές να μην προλάβουν να καταθέσουν προσφορές αλλά και ο Δήμος να χάσει το πλεονέκτημα περισσότερων και επωφελέστερων προσφορών. Ζήτησε δε ο κ. Κουκουδάκης να επιλέξει η νέα δημοτική αρχή, έχοντας πλέον ως υπογράφοντα τον ίδιο, την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας.
Για το θέμα της δημοπρασίας ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε στη «Φωνή της Ύδρας» ότι: «Με προχειρότητες και βιασύνες δεν γίνονται έργα υποδομής, ούτε δρομολογούνται αναπτυξιακές προοπτικές».

Διαβάστε στα συνημμένα ολόκληρη την επιστολή του νέου Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη

epistoli_koukoudaki.jpg

ΠΗΓΗhttp://www.fonitisydras.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: