ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΟ Γ.Π.Σ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ VIDEO

ΠΗΓΗ: paraktios.gr

Σας παρουσιάζουμε το ΓΠΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ με το σχετικό τεύχος και τους χάρτες, όπως ακριβώς κατατέθηκαν από τον Δήμο Σαρωνικού στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΗΝΑΣ.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι  λιγοστοί σύμβουλοι    ήταν παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26/6/14 και ψήφισαν κατά πλειοψηφία το  Γ Π Σ.

http://issuu.com/paraktios/docs/teyxos_vivi_b2_stadio/0

ΧΑΡΤΗΣ p2

ΧΑΡΤΗΣ p3.1

ΧΑΡΤΗΣ p3.2

ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΠΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 26/6/14 ΘΕΜΑ 10

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – 26/6/14 ΘΕΜΑ 9

Παραθέτουμε επίσης και το  ΦΕΚ ΖΟΕ Λαυρεωτικη 125Δ 1998 για όσους θέλουν ακριβέστερη πληροφόρηση για τις ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ,καθώς και σχετικό χάρτη

ΠΗΓΗ: paraktios.gr

 

Στο ζήτημα του ΓΠΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, στην έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης των πολιτών από τη δημοτική αρχή, αλλά και στη σπουδή να εγκριθεί το νέο στάδιο της μελέτης, πριν αναλάβει καθήκοντα το νέο δημοτικό συμβούλιο, θα αναφερθούμε τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν αρκούμασθε να επισημάνουμε, ότι συλλέγονται υπογραφές σε κείμενο αίτησης (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΒΟΥΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ), με το οποίο ζητείται η ανάκληση των αποφάσεων του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου, με τις οποίες έσπευσε να εγκρίνει το νέο στάδιο της μελέτης για το ΓΠΣ της Αναβύσσου, χωρίς να έχει υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών και ενώ έχει ψηφισθεί νέος νόμος, ο οποίος ενδέχεται να μεταβάλλει τα δεδομένα, ως προς τις εκκρεμείς πολεοδομικές μελέτες. Σε κάθε περίπτωση, εάν η μελέτη για το ΓΠΣ Αναβύσσου διαπνέεται από την ίδια «λογική», όπως αυτή για την αλλαγή των χρήσεων γης στη Σαρωνίδα, την οποία οι ίδιοι οι κάτοικοι της Σαρωνίδας την απορρίπτουν μαζικά, όταν πληροφορούνται το περιεχόμενό της (έχουν ήδη υπογράψει το κείμενο αντιρρήσεων άνω των 400 κατοίκων της Σαρωνίδας  και διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός τους), τότε γίνεται αντιληπτό, ότι έχουμε να κάνουμε με μία δημοτική αρχή, η οποία δεν σέβεται και δεν λαμβάνει υπόψη τους πολίτες – δημότες. Πρωτοβουλίες πολιτών, με τις οποίες οι κάτοικοι ζητούν ουσιαστική ενημέρωση, αντίγραφα εγγράφων και μελετών, αλλά και να λαμβάνεται υπόψη η βούλησή τους, αποτελούν ενθαρρυντικά σημάδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να αιφνιδιάζονται διαρκώς οι πολίτες και να μην αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού όλα όσα, με πρωτοβουλία ιδιωτών – πολιτών, blogs και συλλόγων δημοσιεύονται για την ενημέρωση των πολιτών.

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: