ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ; ΠΑΡΑΛΙΕΣ SOS (VIDEO)

Η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό παραχωρεί την άνευ όρων εκμετάλλευση των παραλιακών χώρων σε ιδιώτες με ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΗ επιθυμούν και σε  ΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ χρειαστούν

Παρέχεται η δυνατότητα να κατασκευάζουν ξενοδοχειακές μονάδες και άλλες κερδοσκοπικές επιχειρήσεις ΠΑΝΩ στον αιγιαλό, με αποτέλεσμα οι παραλίες να προορίζονται μόνο για τους πελάτες της επιχείρησης, να τσιμεντοποιούνται και να κινδυνεύουν με καταστροφή παραθαλάσσιες περιοχές, παράκτια δάση,  ρέματα, ακόμη και  αρχαιολογικοί χώροι.

Εκτός από αυτά με το νέο  νόμο καταδικάζεται η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, μοναδικός τρόπος επιβίωσης σε πολλές παραθαλάσσιες  περιοχές της Ελλάδας, δεν έχουν άλλους πόρους. Ξεπούλημα και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σημαίνει κατάρρευση  των  μικρών επιχειρηματιών (μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, ταβέρνες, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ) και μετατροπή τους  σε υπαλλήλους  των 380 ευρώ

Επιπλέον

  • Η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες είναι μαγνήτης επισκεπτών και βασικός παράγοντας αξίας για τα ακίνητα. Οι κλειστές ιδιωτικές παραλίες  θα προκαλέσουν κατάρρευση στις τιμές των παράκτιων ακινήτων και περιουσιών (σκεφθείτε π.χ. την τιμή ενός παραθαλάσσιου οικόπεδου μπροστά σε κλειστή ιδιωτική παραλία).
  •  Οι ανοιχτές παραλίες, που είναι εύκολος και ανέξοδος τρόπος φυγής και ψυχαγωγίας για τους κατοίκους των πόλεων,  συμβάλλουν τα μέγιστα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Γιατί Ελλάδα  σημαίνει θάλασσα, ατέλειωτη ακτογραμμή,

και αναρίθμητες παραλίες, που είναι κοινή περιουσία όλων!

Και θα παλέψουμε για να συνεχίσουμε να έχουμε το δικαίωμα σε αυτές τις δικές μας  παραλίες να κολυμπάμε, να παίζουμε, να περπατάμε, να ερωτευόμαστε να εργαζόμαστε και να τις απολαμβάνουμε ελεύθερα, χωρίς να πληρώνουμε.

 

Blog: www.paraliessos.blogspot.com Facebook     ΠΑΡΑΛΙΕΣSOS

                    Email: agonasgiatisparalies@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: