ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
∆ΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο ∆ήµος Σαρωνικού ενηµερώνει όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υγειονοµικού ενδιαφέροντος ότι δηµοσιεύθηκε την 21.3.2014 ο Ν. 4249/2014 (ΦΕΚ 73τεύχος α΄) ο οποίος, µεταξύ άλλων, στο άρθρο 57 προβλέπει και τα εξής:
Μετά την παρ. 7 του άρθρου 80 του ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα ∆ήµων και Κοινοτήτων» (Α΄ 114), προστίθεται παράγραφος 7Α ως εξής:
«7Α. Η αστυνοµική αρχή του τόπου της έδρας των κέντρων διασκεδάσεως και των καταστηµάτων του άρθρου 1 παρ. 1 του π.δ. 180/1979 (Α΄ 46), καθώς και των λοιπών καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, στα οποία σύµφωνα µε τις ισχύουσες κάθε φορά υγειονοµικές διατάξεις προσφέρονται οινοπνευµατώδη ποτά για άµεση εντός αυτών κατανάλωση, σφραγίζει υποχρεωτικά το κατάστηµα για χρονικό διάστηµα δέκα ηµερών, αν βεβαιώνονται από αστυνοµικούς συνολικά, εντός έτους, τρεις παραβάσεις των διατάξεων του άρθρου 2 παρ. 2 περίπτωση α΄ του π.δ. 180/1979, ως ισχύει.
Αντίγραφοτης απόφασης σφράγισης του καταστήµατος και της σχετικής έκθεσης κοινοποιούνται αυθηµερόν στον κατά τόπο αρµόδιο δήµο, ο οποίος οφείλει στο χρονικό αυτό διάστηµα να εκδώσει την απόφαση αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας του καταστήµατος.
Σε περίπτωση που αποφασισθεί από τον οικείο δήµο η αφαίρεση της άδειας λειτουργίας για διάστηµα µεγαλύτερο των δέκα ηµερών, η σφράγιση διατηρείται και για τον πέραν των δέκα ηµερών χρόνο.»

Για οιαδήποτε επί των ανωτέρω αναγκαία διευκρίνηση δύνασθε να απευθύνεσθε στις κατά τόπο αστυνοµικές και δηµοτικές αρχές.

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ Ι. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΗΓΗhttp://www.saronikoscity.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: