ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΟΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (DEBAΤΕ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΟ DEBATE

 
SOFRONHS-3Στην πρόταση που έχει κατατεθεί για την διεξαγωγή συζήτησης (debate) μεταξύ όλων των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο του Σαρωνικού, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο συνδυασμός μας κι εγώ προσωπικά, πάντα με σεβασμό στους πολίτες, είμαστε προσηλωμένοι στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας.
Το αποδεικνύουμε καθημερινά, στις συζητήσεις μας με τους πολίτες και στις επίσημες ομιλίες μας, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει και στις οποίες η συμμετοχή των συμπολιτών μας αποδεικνύει την ανάγκη της άμεσης επαφής και συνδιάλεξης των πολιτών με τον συνδυασμό και τον επικεφαλής.
Η διεξαγωγή debate λίγες ημέρες πριν το τελικό debate της κάλπης, θεωρούμε ότι λίγα μπορεί να προσφέρει και κυρίως κινδυνεύει να ερμηνευτεί ως επικοινωνιακό τέχνασμα και να εξυπηρετήσει σκοπιμότητες. Η χρησιμότητα του debate θα ήταν πραγματική, αν αυτό είχε διεξαχθεί με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Κρίνουμε ότι μια τέτοια διαδικασία θα προκαλέσει αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν όλους μας και τα αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Είμαστε υπέρμαχοι της δημόσιας και ανοιχτής αντιπαράθεσης, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο χρόνος έχει παρέλθει.
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, οι συμπολίτες μας δεν περιμένουν να μας κρίνουν από «κοκορομαχίες», αλλά από τις θέσεις και τα προγράμματα δράσεων και έργων για την επόμενη κρίσιμη πενταετία.
Το δικό μας πρόγραμμα, για το οποίο και θέλουμε να κριθούμε, είναι έτοιμο και θα δοθεί σε όλους εσάς προς αξιολόγηση τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, συνεχίζουμε τις δημόσιες και ανοιχτές ομιλίες μας σε όλες τις περιοχές του Δήμου Σαρωνικού. Έχουμε προγραμματίσει πλήθος συγκεντρώσεων τις οποίες και σας ανακοινώνουμε παρακάτω, προκειμένου να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και διάλογο με κάθε δημότη, κάθε γειτονιά, κάθε οικισμό και κάθε πόλη του Δήμου Σαρωνικού. Επιλέγουμε την άμεση επαφή, χωρίς όρους και χωρίς συντονιστές».
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ: 20:00 
 

  • ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ-ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ‘’ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ’’
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΪΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΪΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΪΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΪΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΑ (ΚΟΥΒΑΡΑΣ)
  • ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ
  • ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΪΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

 

ΠΗΓΗhttp://paraktios.gr

Advertisements

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. ΝΕΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ (DEBATE) ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ” | ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝ
  2. ΝΕΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ (DEBATE) ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ” | ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: