ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (VIDEO)

ALYKES-3Παραθέτουμε σήμερα το πρώτο μέρος της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου – ήδη έχει αναρτηθεί το Β΄μέρος – με κεντρικό ζήτημα αυτό του Αγίου Νικολάου και της παραλίας Αλυκών. Πρόκειται για συζήτηση, που προκαλούμε τους Δημότες να παρακολουθήσουν στο video, καθώς ξετυλίγονται πολλές πτυχές των ζητημάτων. Σ’ ό,τι αφορά τον διαγωνισμό για τη μίσθωση από την ΕΤΑΔ καντίνας στον Άγιο Νικόλαο για δεύτερη συνεχή χρονιά, τέθηκαν ερωτήματα και απορίες, που μάλλον οι απαντήσεις δεν ικανοποίησαν, καθώς ακόμα και οι πιο πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι φαίνεται, ότι ΔΕΝ γνώριζαν και ενημερώνονταν εκείνη τη στιγμή!!
Αναπάντητο έμεινε και το ερώτημα γιατί ο Δήμος δεν προχώρησε στη χάραξη Ζώνης  Παραλίας, που το ισχύον νομικό πλαίσιο του επέτρεπε να κάνει και έτσι να παρεμποδίσει την ΕΤΑΔ να προχωρήσει πέρσι στην παραχώρηση Αιγιαλού σε χώρο, που δεν προβλέπεται τέτοια χρήση, αλλά έρχεται σήμερα τελευταία στιγμή και προσφεύγει σε Δικαστικά μέτρα; Γιατί φέτος και όχι πέρσι; 
Επιπρόσθετα ένα άλλο σοβαρότατο ζήτημα άφησε αδιάφορα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μπούκης κατήγγειλε, ότι παρά το γεγονός, ότι το παραχωρητήριο του Υπουργείου Γεωργίας απαγόρευε ρητώς την παραχώρηση η την επινοικίαση και φυσικά την πώληση των συγκεκριμένων αγροτεμαχίων, κάποια δεν περιελήφθηκαν στην Απαλλοτρίωση από την οποία ο τέως Δήμος Αναβύσσου εισέπραξε χρήματα, αλλά εξαιρέθηκαν και πουλήθηκαν παρανόμως, παραδίδοντας στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το ΦΕΚ του παραχωρητηρίου και έχοντας σημειώσει με μολύβι τα επίμαχα αγροτεμάχια και δηλώνοντας, ότι έχουν πωληθεί πολλά Αγρολίβαδα!! (δείτε το χρονικό διάστημα του video 47.00 έως 52.00).
Αναμένουμε με ενδιαφέρον πώς θα χειριστεί τη συγκεκριμένη καταγγελία η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Μαίρη Κόλλια.
Πάντως αυτά όλα δεν φαίνεται, ότι είναι άσχετα με τις αναρτήσεις του κου Μπούκη στο Facebook τις οποίες αναδημοσιεύουμε. Επιπρόσθετα, παραθέτουμε και το ΦΕΚ – Παραχωρητήριο, στο οποίο  αναφέρθηκε ο ίδιος, προς ενημέρωσή σας. 
Σ’ ό,τι αφορά τη συζήτηση για την Παραλία Αναβύσσου μπορείτε να παρακολουθήσετε το video μετά to 52o min. Ενημερωτικά παραθέτουμε ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ φωτογραφίες που πήραμε από τον Νομικό Σύμβουλο, που δείχνει τις ΑΛΥΚΕΣ το 1973 και την κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε με τις προσχώσεις το 1997.

ALYKES-BOYKHS-6ALYKES-BOYKHS-7ALYKES-4

ΠΗΓΗhttp://paraktios.gr

1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ “ALPHA 98 9″ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ “ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2) ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ (ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΛΟΥΡΑ)

3) Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

4) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (VIDEO)

Advertisements

1 Trackback / Pingback

  1. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (VIDEO) | ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: