ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο e-mail τής ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ μπορείτε να αποστέλλετε τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας για την επίλυση τών προβλημάτων και για την ανάπτυξη τού Δήμου Σαρωνικού, αλλά και τών υπολοίπων όμορων – παράκτιων δήμων τού Σαρωνικού Κόλπου. Μπορείτε, επίσης, να αποστέλλετε καταγγελίες σας, οι οποίες, όμως, πρέπει να είναι τεκμηριωμένες με έγγραφα, φωτογραφίες, κλπ. Τέλος, ζητούμε τη βοήθειά σας στην προσπάθειά μας να καταγράψουμε την ιστορία και τον πολιτισμό τής ευρύτερης περιοχής. Ως εκ τούτου, εάν διαθέτετε παλαιές φωτογραφίες, σημαντικά έγγραφα, βιβλία, κλπ., από τα οποία είναι δυνατή η σύνθεση τής ιστορίας και τού πολιτισμού τής περιοχής μας, σάς καλούμε να έρθετε σ’επαφή με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. Αυτή η καταγραφή θα αποτελέσει μία μεγάλη συνεισφορά στις τωρινές και στις επόμενες γενεές.

Έχετε, λοιπόν, τη δυνατότητα, ο καθένας με τον τρόπο του, με τις γνώσεις του και με τις δυνάμεις του, να προσφέρετε στην προσπάθειά μας να ενώσουμε τις υγιείς δυνάμεις τού τόπου μας, ώστε να διορθώσουμε τα πολλά κακώς κείμενα, να αποτρέψουμε τη διαιώνιση και την επανάληψή τους και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη τής περιοχής και στην ευημερία τών κατοίκων της, με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ιστορία της, τα οποία πρέπει να προστατευθούν και να αναδειχθούν.

Επικοινωνείστε μαζί μας, είτε μέσω του e-mail: enotita.saronikou@yahoo.gr, είτε απευθείας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: